ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ / ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ

Ανεμοφράκτες (ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ / ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ)

anemofraktes-3

ΚΙΝΗΤΟΙ & ΣΤΑΘΕΡΟΙ
ΓΑΛΒ. ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ /ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

anemofraktes-4

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ
Ηλεκτροκίνητοι ανεμοφράκτες από δύο έως πέντε φύλλα με διακόπτη. Προστατεύουν απόλυτα από τις καιρικές συνθήκες επιτρέποντας την χρήση του χώρου όλες τις εποχές του χρόνου. Τα φύλλα μπορούν να σταματήσουν σε οποιοδήποτε ύψος με τη χρήση διακόπτη, επιτρέποντας φυσικό αερισμό και παράλληλα προστασία από τον αέρα ή την βροχή.

anemofraktes-5

ΦΟΡΗΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΙ ΑΝΕΜΟΦΡΑΚΤΕΣ
Ανεμοφράκτες φορητού τύπου με ροδάκια για εύκολη μεταφορά σε οποιαδήποτε θέση. Προαιρετικά τοποθετείται ζαρντινιέρα από αλουμίνιο . Με σύστημα αντιβάρων για την κίνηση του φύλλου χωρίς να απαιτείται δύναμη.

CODE /RPWBM

CODE /RPWBSE – ELECTRICAL /RPWBSM – MANUAL

Περιγραφή

Με εργονομικό σχεδιασμό και υψηλή αισθητική, οι ανεμοφράκτες της RoloProtection ταιριάζουν σε κάθε υφιστάμενο χώρο. Ιδανικοί για διαμόρφωση εσωτερικών ή και εξωτερικών χώρων για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, πισίνες, αίθριους χώρους κλπ. Αποστέλλονται μονταρισμένοι με τζάμια TRIPLEX. Οι ανεμοφράκτες συνδυάζονται με τις βιοκλιματικές πέργκολες RoloProtection για 100% κάλυψη και προστασία του χώρου. Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL επιθυμείτε.

Scroll to Top