Η εταιρία μας

Εμπειρία 20 χρόνων στη ασφάλεια και την άνεση σας.

Σχετικά με την εταιρία μας.

Σχεδιασμός παραγωγή προστασία εγγύηση.

Η εταιρεία μας, με ιδρυτή τον Κ. Δημητρόπουλο Ιωάννη με τον διακριτικό τίτλο ROLOPROTECTION, βρίσκεται στο χώρο των ρολών ασφαλείας και της βιοκλιματικής πέργκολας τα τελευταία 20 χρόνια. Η ROLOPROTECTION εργάζεται και ανανεώνεται πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς και του καταναλωτή, με συνέπεια και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να προτείνει την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση για τον πελάτη. Ειδικεύεται στην κατασκευή / τοποθέτηση όλων των τύπων ρολών ασφαλείας, βιοκλιματικής πέργκολας, συστημάτων σκίασης, γκαραζοπορτών, πτυσσόμενων καγκέλων, ανεμοφράκτες, μηχανισμούς διαφόρων τύπων και αυτοματισμούς.

Επίσης τα τελευταία χρόνια η ROLOPROTECTION για την κάλυψη αναγκών της βιομηχανίας έχει αναπτύξει εφαρμογές όπως φυσούνες, ταχυρολά και ηλεκτρο-υδραυλικές / χειροκίνητες ράμπες φορτοεκφόρτωσης.

Εξοπλισμός και τεχνολογία

Μελέτη και τεχνογνωσία.

Η ROLOPROTECTION διαθέτει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για τη διαμόρφωση και επεξεργασία της λαμαρίνας χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες Α’ ΔΙΑΛΟΓΗΣ Γαλβανιζέ, για την δημιουργία όλων των τύπων των ρολών και πέργκολας. Διαθέτει επίσης ειδική μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας με χρώματα οικολογικών προδιαγραφών, σε όλα τα χρώματα της RAL.

Όλα τα παραπάνω μας επιτρέπουν να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές της αγοράς σε σχέση με τη κορυφαία ποιότητα και την ταχεία παραγωγή και παράδοση. Τα προϊόντα μας προορίζονται για το κατάστημα, το σπίτι, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους, παρέχοντας πλήρη ασφάλεια και πιστοποιημένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής.

about-07
about-05
about-04
Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη διάθεση σας για να λύσουμε όλες τις απορίες σας

Scroll to Top